JONAS PIZZA BURGER & KEBABHOUSE

JONAS PIZZA BURGER & KEBABHOUSE Mhh lækker mad.

Bestil mad online
Bestil mad online

Recentreview


4,5 stjerner ud af 1503 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Jonas Pizza Burger & Kebabhouse. Vil du vide mere? Få mere at vide

6 jun 2022 at 21:11 Pizza var god. Just-eat food tracker burde I smide i skraldespanden, for hold da op en omvej jeres bude får udleveret til at finde vej.
15 maj 2022 at 22:42 Nu har jeg oplevet det samme flere gange i træk: Jeg skriver en klar instruks til restauranten, og den bliver konsekvent ignoreret. Jeg har diabetes, er det ret vigtigt, at restauranten evner at læse beskeder!
25 apr 2022 at 15:07 Kebab ok, pita brød havde dog mistet sin sprødhed. Levering hurtig, men en misforståelse mellem budbringer og butik gjorde at jeg fik en lille sodavand istedet for 1,5 l men fik fin løsning fra just eat. Tracking virker ikke.
13 apr 2022 at 12:28 God mad, var desværre mere eller mindre kold da den blev leveret. Jeg tror buddet havde en anden bestilling der skulle afleveres i den modsatte retning.. Maden er god, så jeg bestiller herfra igen, men krydser finger for at leveringen går bedre :)
6 apr 2022 at 20:52 Superduper
20 mar 2022 at 14:03 Smager ikke rigtig af noget. Ikke et sted vi kommer til at bruge igen. Pommes fritterne var til gengæld gode og sprøde på trods af levering.
18 mar 2022 at 15:58 Ikke så god som det plejer at være. Pizza leveret lunken og var kold inden jeg blev færdig. Smagen var dog god. Syntes da de selv leverede maden at det var bedre.
13 mar 2022 at 15:53 Maden var af god kvalitet, men der var ikke taget højde for de valg af indhold i burgeren jeg havde krydset af og betalt ekstra for.
11 mar 2022 at 23:04 Maden var vel tilberedt og smagte rigtig godt. Levering var hurtig og venlig.
7 mar 2022 at 9:16 Dejlig varme og sprøde cheese tops:) Normalt synes jeg at det er den bedste pita kebab man kan få, men lige i går var kebabben brændt og der var ikke samme mængde sprødt grønt som normalt, men vil helt sikkert bestille igen. Mon ikke det blive godt
17 feb 2022 at 13:34 Really good burger, fries and salad!
8 feb 2022 at 19:34 Pizza smagte vidunderlig. Desværre under levering var fyldet gledet ud, så det blev lidt en rodet affære.